Laatst gewijzigd
Zaterdag, 17.08.2013

Vakantie 2002

 

EEerbeekerbeek - Nederland

Want ook Nederland is heel erg mooi. In Eerbeek, dicht bij Apeldoorn hebben wij in Landal Greenpark Coldenhove onze vakantie doorgebracht. We hadden specifiek voor dit park gekozen, omdat we van alle Landalparken deze nog niet hadden en het zwembad ons erg aansprak.

Het park maakt een mooie en verzorgde indruk en alles ziet er netjes en schoon uit. Bij de receptie werden we erg vriendelijk ontvangen, na de ontvangst van onze welkomst map konden we naar onze bungalow.

2Onze bungalow was een 6 persoons uitvoering. Dat is misschie wat duurder, maar ook op vakantie zijn we op onze luxe gesteld, en daar hoort onder andere leefruimte toe.

De huisjes zijn compleet en netjes ingericht, voorzien van een bad en een douche-cabine met een apart toilet, 3 slaapkamers (geen hoogslapers) een nette keuken met magnetron en een leefruimte met kleuren tv en Canal + (voor de naaktfilms)

Ook zijn de bungalows voorzien van een open haard. Hiernaast is er een aardig lapje grond omheen met een terras en wat tuinmeubilair. Meteen de dag dat we aankwamen zijn we nog naar het zwembad gegaan. Een heerlijk poedel paradijs voor kinderen.

4Als eerste bezoek was gepland het speelgoed museum in Brummen. Dit was ("heel toevallig") in het pand van Wim Aalderink, iemand die zich gespecialiseerd heeft in Alfa Romeo, Lancia en andere klassiekers.

3Bij heel veel dingen mochten de kinderen (en ook de ouders) knoppen indrukken en speelgoed aanraken.

 

 

 

 

Zeker de moeite van het bezoeken waard. De toegang tot het museum bedraagt 4,00 €, maar de toegang tot al die mooie klassiekers is gratis.

11 Voor de kinderen werden een groot aantal activiteiten verzorgd. o.a. het schminken, wat Colin prachtig vond.

 

 

 

 

 

 

 

 
Disclaimer | Opgesteld 01-05-2007
Laats bijgewerkt Zaterdag, 17.08.2013